Tietosuoja- ja rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Miklex Oy
Y-2847947-1

Tietoturva- ja rekisteriseloste luotu: 01.01.2020

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Siim Ahi
info@modernitnettisivut.fi
040 355 9960

3. Rekisterin nimi ja rekisteröidyt

Miklex Oy/ ModernitNettisivut’ markkinointi- ja asiakasrekisteri.
Käsittelemme rekisterissä asiakkaidemme sekä potentiaalisten asiakkaidemme ja näiden edustajien henkilötietoja.

4. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Kerättäviä henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden ylläpitoon ja hoitoon, sekä palvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistamiseen. Kerättäviä henkilötietoja käytetään palaute-/yhteydenottolomakkeen yhteydenottojen mahdollistamiseen. Kerättäviä tietoja voidaan käyttää raportointiin, analysointiin ja markkinointiin. Lisäksi henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Keräämme nimi-, puhelin-, sähköposti-, osoite- ja muita jättämiäsi tietoja. Evästeiden avulla saamme vierailijoistamme mitattavia tietoja, joita hyödynnämme esimerkiksi suunnitellessamme markkinointiamme. Tällä tavoin voimme kohdentaa viestintäämme mahdollisimman osuvasti. Evästeiden avulla kerättyä tietoa voidaan käyttää myös kohdennetun markkinoinnin toteuttamiseen (remarketing), jonka johdosta saatat nähdä mainontaa esimerkiksi Facebookissa sellaisista tuotteista joihin olet aiemmin tutustunut sivuillamme. Emme luovuta tietojasi kolmansien osapuolten markkinointikäyttöön.

Rekisteröidystä eli sinusta voidaan tallentaa seuraavia tietoja:

– Nimi (Etunimi,Sukunimi)

– Sähköpostiosoite

– Puhelinnumero

– Y-tunnus

– Yrityksen katuosoite,Yrityksen Postinumero,Yrityksen Postitoimipaikka,Yrityksen Maa

– Tekniset tiedot sekä rekisteröidyn selaimelle lähetetyt evästeet ja niihin liittyvät tiedot

6. Rekisterin tietolähteet

Nimi- ja muiden yhteystietojen kerääminen perustuu asiakassuhteeseen tai muuhun yhteyteen ModernitNettisivuihin. Keräämme tietoja sopimuksenteon yhteydessä tai kun käytät ModernitNettisivut-palveluja. Keräämme siis henkilötiedot pääasiassa sinulta itseltäsi.

7. Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle markkinointitarkoituksiin. Tietoja luovutetaan yrityksen ulkopuolelle ainoastaan niiltä osin, kun palveluiden toimivuuden varmistaminen ja tekniset ratkaisut sitä vaativat. Tietoja ei säännönmukaisesti siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

8. Evästeiden (cookies) käyttö

Evästeitä ja niiden avulla kerättäviä tietoja käytetään palveluiden tehokkuuden ja käyttäjäystävällisyyden parantamiseksi.
Evästeiden avulla kerätään tietoja siitä kuinka kävijät liikkuvat ja käyttäytyvät verkkosivuilla.

9. Rekisterin suojaus

Kunnioitamme henkilötietojesi luottamuksellisuutta. Rekisteri on talletettu palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuun tietokantaan, johon on pääsy ModernitNettisivut’- valtuuttamilla henkilöillä.

10. Rekisteröidyn oikeudet

Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin. Jokaisessa ModernitNettisivujen’- lähettämässä suorasähköpostissa on lainmukainen linkki, josta voit halutessasi estää suorapostitukset sähköpostiisi jatkossa.

Lisäksi sinulla on oikeus soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti milloin tahansa:

saada tieto henkilötietojesi käsittelystä;
saada pääsy omiin tietoihisi ja tarkastaa itseäsi koskevat käsittelemämme henkilötiedot;
vaatia epätarkan ja virheellisen henkilötiedon oikaisua ja tietojen täydentämistä;
vaatia henkilötietojesi poistamista;
peruuttaa suostumuksesi ja vastustaa henkilötietojesi käsittelyä siltä osin, kuin henkilötietojesi käsittely perustuu antamaasi suostumukseen;

Voimme pyytää sinua tarkentamaan pyyntöäsi ja varmentamaan henkilöllisyytesi ennen pyynnön käsittelemistä. Voimme kieltäytyä pyyntösi toteuttamisesta sovellettavassa laissa säädetyllä perusteella. Kirjallinen tarkastuspyyntö tulee lähettää allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

11. Tietosuoja- ja Rekisteriselosteen muuttaminen

Pyrimme jatkuvasti kehittämään palvelujamme ja siksi pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta ilmoittamalla siitä tällä sivulla.

 

TILAA ASIAKASKIRJEEMME

Lähetämme ohjeita ja vinkkejä kotisivusi ylläpitoon ja muita kehitysideoita. Saat myös halutessasi ilmoituksen aina kun postaamme blogiin jotain uutta!

YHTEYSTIEDOT

MYYNTI

myynti@modernitnettisivut.fi

TUKI

info@modernitnettisivut.fi
040-355-9960

Fredrikinkatu 61 A
00100 Helsinki – Kamppi

Jäikö vielä jotain kysyttävää?

Kotisivut / Verkkokauppa mielessä, mutta jäi vielä jotain kysyttävää? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin vastaamme sinulle jopa samana päivänä! Kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä. —>

YHTEYDENOTTOLOMAKE

SOITTOPYYNTÖ - Voit klikata pelkän puhelun ja kirjoittaa puhelinnumerosi. Soitamme sinulle seuraavana päivänä.

Tarjous yrittäjien tukemiseksi pandemian jälkeisinä aikoina: -20% Alennus Loppusummasta.

X
fiSuomi
en_GBEnglish (UK) fiSuomi