PALVELUT

Pyrimme ymmärtämään asiakkaidemme muuttuvat tarpeet ja tuottamaan näitä vastaavat ratkaisut laadukkaasti sekä luotettavasti.

Kotisivut & Verkkokaupat

Modernit kotisivut yrityksellesi kätevästi ja nopeasti, hyvällä hinnalla ja laadusta tinkimättä. Samaan pakettiin saatavilla kätevästi kotisivujen ylläpito.

Chat-Botit & Mainonta

Kehitämme teille kustomoituja chatbotteja tarvittaessa sivustollesi, facebookkiin tai vaikka telegramiin. 
Mainontavaihtoehtoja on monia. Tarjoamme teille myös analyyttiset työkalut.

Ylläpito

Palvelimien-ylläpito,  .com, .eu, .fi- päätteiset domain-verkkosivuosoitteet, SSL-sertifikaatit ja sähköpostilaatikot, helposti ja kätevästi yhtenä pakettina!

MUUT PALVELUT

 

NETTISIVUN/YRITYKSEN IDENTITEETTI

Tarvittaessa, jos sinulla ei ole valmista graafista ideaa yrityksestäsi (värimaailma, tunnistettava kuvio, logo yms.) Voimme luoda sen teille nettisivujen teon yhteydessä tai ihan erikseenkin.

LOGON SUUNNITTELU

Logo luo ensivaikutelman yrityksestäsi. Kannattaa siis miettiä mitä ja millaisia asioita haluaa sen viestivän. Mitkä ovat yrityksesi arvot? Entä miten haluaisit erottua kilpailijoista?

NETTISIVUJEN TAI LOGON PÄIVITYS

Onko sinulla jo valmiit nettisivut tai logo, mutta mielestäsi ne ovat liian vanhanaikaiset tai niissä on jotain muuta vikaa? Yksi suosituista palveluistamme on nettisivujen tai logon päivitys tälle aikakaudelle.

h
SISÄLLÖNTUOTANTO

Mikä tahansa markkinointikanava sosiaalinen media mukaan lukien on hyödytön, mikäli sen täytteeksi ei ole sopivaa sisältöä. Tilaa siis rohkeasti sisällöntuotanto myös meiltä!

MAINOSTUS (GOOGLE, FACEBOOK yms.)

Autamme yritystäsi onnistumaan sähköisessä markkinoinnissa nopeammin ja kustannustehokkaammin kuin kilpailijat. Ennen tähän tavoitteeseen pääsemistä täytyy selvittää, mitkä kanavat/mainosvälineet soveltuvat parhaiten yrityksellesi ja millaisilla panostuksilla kannattaa lähteä liikkeelle.

KÄYNTIKORTIT JA ESITTEET

Edustava ja selkeästi suunniteltu käyntikortti viestittää juuri sellaisen mielikuvan ja informaation jonka itsestäsi haluat antaa. Teemme käyntikortistasi sellaisen joka säilytetään ja tapaamisenne noteerataan varmasti jatkossakin!

YRITYKSESI DIGITALISAATIO

Tärkeimmät palvelumme ovat Design, Koodaus ja Ylläpito. Suunnittelemme ja toteutamme loistavia verkkosivuja sekä laajoja digitaalisia palveluita, kuten verkkokauppoja ja mobiilisovelluksia. Tarjoamme myös mm. tietoliikenne- ja hostingratkaisuja erinäisissä pilvipalveluissa, käyttäjätestauksia ja verkkoanalytiikan palveluita.

Tarpeesi mukaan, toteutetaan vaikka koko yrityksen Digitalisaatio alusta loppuun. Meillä on myös vahva käsitys Nettisivujen tietoturvasta ja miten ”hakkerit” kaivavat tietoja. Siitä syystä meidän kanssa sinulla voi olla turvallinen ja rauhallinen olo. Me varmistamme, että kaikki sujuu ongelmitta ja että verkkosivustosi/verkkokauppasi pysyy myös ”Hakkereilta” turvassa!

24/7 – TUKI

Meille on tärkeintä, että ”mustia/valkoisia ruutuja” ei ole ja tuen saa mahdollisimman pian kellonajasta ja paikastasi riippumatta.

VIIMEISIMMÄT PROJEKTIMME

 

Miten prosessi etenee?

Toteutamme budjetillesti sopivan verkkosivuston. Jos et löydä hinnasto-sivulta sopivaa pakettia, suosittelemme ottamaan yhteyttä ja voidaan ilmaisen puhelun aikana käydä läpi oleellisemmat asiat, sekä saat puhelun/sähköposti-keskustelun lopuksi vielä hinta-arvion koko työstä.

Tilatessasi minkä vain palvelun, paketin tai kuukausitilauksen, kuuluu siihen ilmainen jopa yli 2 tunnin palaveri puhelimitse/Skypessä tai sähköpostitse. Mahdollista myös tavata paikan päällä Pääkaupunkiseudulla. Haluatko lisätä myyntiäsi näyttävän verkkosivuston avulla? Ota yhteyttä heti!
Suunnitteluvaihe

Tiedonkeruuta, suunnittelua. Otetaan selvää yrityksen toiminnasta ja tehdään täysimittainen, tarkka suunnitelma jonka mukaan nettisivut toteutetaan.

Design-vaihe

Verkkopalvelun graafinen ilme ja rakenne muodostavat kävijälle ensimmäisen ja vahvimman kuvan yrityksestä. Ulkoasulliset asiat ovat kävijälle iso osa käyttökokemusta, joten sivuston ulkoasun tyylikkyys on ensiarvoisen tärkeää. 

Kehitystyö

Tässä vaiheessa kaikki alkaa olla selvää, ja jäljelle jää itse toteutus eli suurimmaksi osaksi koodausta. Käytämme vain parhaita ratkaisuja sinun projektillesi. 

Verkkosivun tilaajalle Hallintaohjelma

Nettisivujen omistajana varmasti tulevaisuudessa haluat tehdä pieniä muutoksia nettisivullesi. Opetamme sinua tekemään näitä muutoksia ja käyttämään meidän verkkosivuhallinto-ohjelmaa. Tarvittaessa voit aina kysyä apua meiltä!

Ylläpito-palvelut

Meiltä saat luotettavan ylläpidon verkkosivuillesi tai verkkokaupallesi. Ylläpitopalvelumme tärkeimpänä prioriteettina on palveluiden tavoitettavuuden ja vakauden takaaminen.

YHTEYSTIEDOT

MYYNTI

myynti@modernitnettisivut.fi

TUKI

info@modernitnettisivut.fi
040-355-9960

Fredrikinkatu 61 A
00100 Helsinki – Kamppi

Jäikö vielä jotain kysyttävää?

Kotisivut / Verkkokauppa mielessä, mutta jäi vielä jotain kysyttävää? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin vastaamme sinulle jopa samana päivänä! Kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä. —>

YHTEYDENOTTOLOMAKE

SOITTOPYYNTÖ - Voit klikata pelkän puhelun ja kirjoittaa puhelinnumerosi. Soitamme sinulle seuraavana päivänä.

Tarjous yrittäjien tukemiseksi pandemian jälkeisinä aikoina: -20% Alennus Loppusummasta.

X
fiSuomi